Wat zijn de beste hondenbrokken?

Hondenbrokjes, ze zijn er in verschillende soorten en maten. Als eigenaar van een huisdier wil jij er natuurlijk voor zorgen dat jouw hond de beste hondenbrokken krijgt. Waarschijnlijk geniet jij dagelijks van je hond en dit wil je nog vele jaren kunnen blijven doen. Juist daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je huisdier de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en dit doe je natuurlijk door middel van het voeren van hondenbrokken. In dit artikel gaan we het hebben over verschillende hondenbrokken en gaan we hondenbrokken vergelijken.

Welke hondenbrokken zijn het beste getest?

Of je er nou voor kiest om hondenbrokken van de Lidl of hondenbrokken van de Aldi aan te schaffen, het gaat erom dat de brokken de beschikking hebben over de juiste voedingswaarden. Het maakt hierbij niet uit of de brokken goedkoop of duur zijn. Onderstaand lichten we een aantal soorten hondenbrokken toe die wij getest hebben.

Royal Canin Selection Croc hondenvoer 20 kg

Deze hondenbrokken zijn erg geliefd en dit is niet voor niets het geval. Dit product bestaat onder andere uit vlees, granen, mineralen, vitaminen, plantaardige eiwitextracten en dierlijke bijproducten. Deze combinatie zorgt ervoor dat je hond de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en dat de gezondheid van je hond ook verbeterd wordt. Tevens zorgen deze hondenbrokken voor een verbeterde darmbalans. Hondenbrokken van dit merk zijn niet duur en zijn van hoge kwaliteit. 

Wanneer je een zak van 20kg aanschaft, dan betaal je in verhouding vrij weinig vergeleken met andere merken. Dit kan absoluut als een voordeel gezien worden. Een ander voordeel dat deze brokken te bieden hebben is dat de brokken geen groot formaat hebben. Dit zorgt ervoor dat de hondenbrokjes zowel voor grote als kleine honden zeer geschikt zijn. Tevens zijn de brokken ook nog eens goed voor de tanden van je hond.

Als we kijken naar de houdbaarheid van deze brokken, dan zien we dat deze enkele maanden bewaard kunnen worden en dat is natuurlijk top. Kortom, dit product heeft ontzettend veel voordelen. De vraag is echter: zijn er ook nadelen? Wanneer we naar de nadelen kijken, dan zien we er slechts een en dat is dat de zak snel scheurt. Je zult er dus voorzichtig mee moeten zijn voordat de brokken over de hele vloer liggen.

Farm Food High Energy Classic Hondenvoer

Ben jij op zoek naar hondenvoer dat geschikt is voor veel honden? Dan is dit absoluut een aanrader. Het maakt eigenlijk niet uit wat het ras van je hond is of hoe oud je hond is, deze brokken zijn geschikt. Tevens zijn deze hondenbrokken op natuurlijke wijze tot stand gekomen, er is dus geen sprake van geur en smaakstoffen. De verpakking van dit product is 2kg, je kunt er echter ook voor kiezen om een grotere variant aan te schaffen. Een ander groot voordeel dat Farm Food High Energy Classic Hondenvoer te bieden heeft is dat het makkelijk verteert. Het enige nadeel is dat deze brokken volgens sommige mensen te duur zijn.

Woof brokken

Hondenbrokken van Woof zijn erg populair, de vraag is echter: zijn deze brokken daadwerkelijk zo goed? Om hier een goed beeld van te krijgen hebben we verschillende reviews over dit product bekeken en deze zien er goed uit. Het grootste deel van de mensen is erg positief over brokken van dit merk. Honden eten het graag en de ontlasting is ook nog eens goed. Heel af en toe zien we een mindere review voorbijkomen, dit is natuurlijk niet gek want niet iedere hond is hetzelfde.

Hoe goed zijn de hondenbrokken van de Aldi en Lidl

Om een extra goed beeld te krijgen van de hondenbrokken van de Aldi en de Lidl hebben we verschillende reviews bekeken. De meningen over deze hondenbrokken zijn behoorlijk verdeeld. Echter zien we vaak terugkomen dat men er liever voor kiest om hun hond duurdere brokken te geven. In veel gevallen zorgen hondenbrokken van de Aldi en Lidl voor slechtere ontlasting. Echter zien we ook recensies waarin men aangeeft dat het aanschaffen van duurdere hondenbrokken zonde van je geld is. Kortom, overweeg jij om je hond brokken van de Aldi of de Lidl te geven, kijk dan goed hoe je hond hierop reageert. Dit is dus per hond verschillend.

Waar kan ik verschillende hondenbrokken vergelijken?

Wil jij na het lezen van deze brokken nog meer informatie over welke hondenbrokken nou eigenlijk het beste zijn? Dan kan je op het internet veel handige informatie vinden op verschillende blogs over honden. Tevens zou je de hondenbrokken test van de consumentenbond kunnen bekijken. Hier vind je eerlijke en betrouwbare reviews terug zonder commerciële belangen en dat is wel zo fijn.

Test daarnaast ook voor je eigen hond uit wat het beste is voor hem/haar. Per ras en type hond is er namelijk wel een speciale type hondenbrokken verkrijgbaar, dat als beste wordt gezien voor jouw hond!

Wat zijn de beste hondenbrokken?

Nu we verschillende hondenbrokken met elkaar vergeleken hebben gaan we je antwoord geven op je vraag. Je bent hier natuurlijk gekomen omdat je het beste voer voor je trouwe viervoeter aan wilt schaffen. Na verschillende hondenbrokken onder de loep genomen te hebben raden wij het je aan om Royal Canin Selection Croc hondenvoer 20 kg aan te schaffen. Deze brokken komen ontzettend goed uit de test. Het enige nadeel is de verpakking, maar daar merkt je hond natuurlijk niets van. De prijs voor dit product is goed en de brokken zijn goed voor je hond. Veel mensen kiezen al voor deze brokken en dit is niet voor niets het geval.

Wil jij er echt zeker van zijn dat je hond de beste brokken krijgt? Probeer dan gewoon verschillende varianten uit. Iedere hond is natuurlijk anders en alleen op deze manier ga je erachter komen welke brokken het beste zijn voor jouw hond. Zo kan je uiteindelijk kiezen voor de variant waar jouw hond het beste op reageert. Zorg ervoor dat je de ontlasting van je hond goed controleert wanneer je verschillende hondenbrokken met elkaar vergelijkt. Dit is een goede graadmeter.

Veelgestelde vragen

Zijn de hondenbrokken van de Lidl wel goed?

Jazeker, ook de hondenbrokken van de Lidl kunnen wel goed zijn. Kijk wel goed welke brokken je voor je hond haalt en probeer verschillende soorten!

Waar vind ik de goedkoopste hondenbrokken?

Op onze pagina hierboven vind je verschillende vergelijkingen qua prijs, voor allerlei type en soorten hondenbrokken!

Welke hondenbrokken zijn het beste getest?

De brokken van Royal Canin en Farm Food zijn meermaals als beste uit de test gekomen. Bekijk hierboven welke merken nog meer goed hebben gepresteerd!

Hoe kan ik besparen op hondenbrokken?

Eén van de meest gebruikte tips is het inkopen naar grootte. Koop dus grootverpakkingen, dan ben je in totaal minder kwijt dan elke keer kleinere verpakkingen.

Waar kan ik verschillende hondenbrokken vergelijken?

Op onze pagina vind je een duidelijke vergelijker van de verschillende merken en soorten hondenbrokken. Uiteindelijk zul je zelf aan de gang moeten met je hond, om te kijken welke het beste voor hem/haar zijn!

8 gedachten over “Wat zijn de beste hondenbrokken?”

 1. Royal canine als beste honden brok?! Weet dan dat deze brokken NIET zijn geperst. Niet geperste brokken blijven veel te lang in de maag zitten en kan bij grote bonden maag torsie veroorzaken.
  Het is over het algemeen bekend dat
  geperste honden brokken beter zijn voor de spijsvertering.

  Ik begrijp echt niet dat Royal canine als een van de beste is getst.

  Beantwoorden
 2. Ik geef vers vlees van dogmeat. Nooit problemen. Mooie ontlasting. Mooie vacht. Ik vind geen enkele brok goed omwille van kleurstoffen ect.

  Beantwoorden
 3. Mijn 1 ste hond kreeg brok is bijna 40 jaar geleden .Wel van een veearts die ook de duurdere merken af raden en niet verkocht . Die zei toen al dst de dierenartsen winst maakte als ze reclame maakte voor een blok. Ben daarna overgestapt op vers vlees. Mijn andere honden en katten kregen dat naderhand allemaal

  Beantwoorden

Plaats een reactie