Martin Gaus hondenschool Lelystad in Lelystad

Onze hondenschool, met enthousiaste instructeurs, begeleidt al jaren honden en hun eigenaren uit onder andere Lelystad, Dronten, Almere en Zeewolde. De eigenaar-hond combinaties worden tijdens onze cursussen gemotiveerd om een super team te worden. Wij streven naar blije honden en eigenaren die plezier hebben met elkaar, elkaar begrijpen en elkaars behoeften respecteren. Ons team bestaat uit professionele kynologisch instructeurs met passie voor honden en mensen.

 

Informatie over Martin Gaus hondenschool Lelystad

Hieronder vind je de informatie die wij hebben gekregen van Martin Gaus hondenschool Lelystad in Lelystad. Mocht je vragen hebben over onderstaande informatie, of zie je dat bepaalde informatie niet meer klopt, horen wij dat graag in de reacties onderaan de pagina.

Naam hondenschool:Martin Gaus hondenschool Lelystad
Telefoonnummer:(065) 199-3445
Diplomering:DogVision, Martin Gaus Academie, O&O
Aanbod Diensten:Puppycursus, Gedragstherapie, Hondensport
Hondensporten:Apporteersport, Behendigheid

Werkwijze van Martin Gaus hondenschool Lelystad

Tijdens onze training ligt de nadruk op het aanleren van gewenst gedrag en dus niet zozeer het afleren van ongewenst gedrag. Door de hond op de juiste manier te motiveren en te stimuleren zorgen we er stapsgewijs voor dat hij er plezier in krijgt om ons te plezieren. Daarbij maken we gebruik van subtiele verbale signalen en lichaamstaal, onze hond is namelijk vooral visueel ingesteld. De clicker is een handig hulpmiddel tijdens onze trainingen. U leert hoe u deze kunt inzetten om uw hond bepaald gedrag aan te leren, om dit vervolgens in te laten slijten tot een goede dagelijkse gewoonte. Ook begeleiden wij u om het gebruik van de clicker weer af te bouwen wanneer wij zien dat de hond daar aan toe is. Zo blijft uw hond een enthousiaste leerling!

Wij onderscheiden ons van andere hondenscholen, niet alleen door onze kennis, professionaliteit en overdekte trainingslocatie, maar ook door onze uitgebreide theorielessen. Tijdens deze lessen bieden wij u inzicht in het wezen “hond” in de ruimste zin van het woord. U leert over zijn aard, zijn taal, zijn mogelijkheden en zijn behoeften. Verder leert u probleemgevend gedrag te voorkomen, bij te sturen ofwel hanteerbaar te maken. Kortom wij streven naar een zogenaamde holistische aanpak, er speelt namelijk zo veel meer dan soms aan de oppervlakte lijkt.

Martin Gaus hondenschool Lelystad

  • Bronsweg 8
  • 8211 AL, Lelystad
  • (065) 199-3445
  • info@mgh-lelystad.nl
  • website
Martin Gaus hondenschool Lelystad op Facebook Martin Gaus hondenschool Lelystad op Instagram